Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Η ΈΝΩΣΗ

Πριν από 6 χρόνια περίπου μια απλή ομάδα πολιτών εργαζομένων θέτοντας τους κοινούς τους προβληματισμούς για το μέλλον της χώρας μας άρχισε να δημιουργεί ένα γενικό πλαίσιο για το πώς θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας μας τα οποία ήταν ήδη υπαρκτά για εμάς από τότε.
Αφού λοιπόν σχεδιάστηκε το συνολικό πρόγραμμα της ένωσης δύο είναι τα σοβαρότερα προβλήματα που θα πρέπει να επιλύσουμε.
Το πώς δεν θα αλλοιωθεί η Ένωση από τα κόμματα στην πορεία της στο χρόνο το οποίο, φυσικά και αντιμετωπίστηκε στη δημιουργία του καταστατικού απαγορεύοντας σε στελέχη να είναι μέλη σε κόμμα. Αλλά και με την απόρριψη από τους ίδιους τους πολίτες της ίδιας της ένωσης εάν αυτό γίνει.
Βλέπετε η Ένωση δεν κρίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, όπως τα κόμματα στις εκλογές, αλλά κάθε μέρα στη δράση της σε κάθε νομό και μία Ένωση πολιτών χωρίς πολίτες φυσικά και δεν υπάρχει.
Το δεύτερο και σημαντικό πρόβλημα είναι το να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών οι οποίοι δίκαια έχουν απογοητευτεί από τους πολιτικούς και από το συγκεκριμένο σάπιο σύστημα το οποίο οδηγεί ήδη τη χώρα μας σε παγκόσμιο διασυρμό με επώδυνες ήδη καταστάσεις για τους πολίτες.
Η εμπιστοσύνη δυστυχώς δεν απαιτείται, κερδίζεται με δράση, κερδίζεται στον καθημερινό αγώνα.
Οι καταστάσεις των καιρών δημιουργούν το κλίμα στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την εμπιστοσύνη θα την κερδίσουμε με τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου