Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Τι είναι η Ένωση;
Η Ένωση Ελλήνων Πολιτών είναι ένας μοναδικά παγκόσμιος θεσμός, μία πρωτότυπη κοινωνική λύση για την καταπολέμηση της ανεργίας, της ακρίβειας, της διαφθοράς, την προστασία του Ελληνικού πολιτισμού και του Ελληνικού έθνους.
Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε μία χώρα η οποία βουλιάζει κάτω από το βάρος όλης αυτής της κατάστασης;
Εάν καταφέρει η Ένωση να ενώσει πραγματικά και έξω από τα κόμματα το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών μέσα και έξω από την Ελλάδα τότε τα πάντα είναι εφικτά. Έχουμε ήδη καταθέσει προτάσεις στο κείμενο της ιστοσελίδας μας, προτάσεις απλές χωρίς να χρειάζεται να ματώσουμε αλλά μόνο να συνεργαστούμε πιστεύοντας όλοι στη μεγάλη και τόσο απλή ιδέα της ένωσης.
Μα πως μπορεί τόσο απλά να αλλάξουμε την κατάσταση;
Το χειρότερο το οποίο κάνουμε ως πολίτες είναι να γινόμαστε έρμαια των κομμάτων περιμένοντας από αυτά τις λύσεις. Όταν αυτές δεν έρχονται απλώς αλλάζουμε κυβέρνηση και σπαταλάμε περιμένοντας τετραετία ή οχταετία χωρίς αποτελέσματα .Ενώ αν συνεργαστούμε με βάση το σχέδιο της Ένωσης τότε κάθε μέρα κερδίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Φανταστείτε 5,000,000 έλληνες να συνεργάζονται πάνω σε αυτό το σχέδιο, είναι σίγουρη επιτυχία.
Και ποιος μας λέει ότι δεν θα γίνεται η δεν θα προσχωρήσετε σε κάποιο κόμμα;
Αν αυτό γίνει, τότε   όλοι οι πολίτες θα πρέπει να εγκαταλείψουν την Ένωση. Ποια είναι η μεγαλύτερη τιμωρία σε ένα κοινωνικό σύστημα που πρόδωσε τους πολίτες από αυτή;
Τι πρέπει να κάνουμε για να ξεκινήσει η Ένωση.
Η Ένωση πολιτών θα επισκεφθεί όλους τους νομούς της χώρας προκειμένου να συναντήσει πολίτες του κάθε νομού, ώστε να οργανώσει γραφεία της Ένωσης σε κάθε νομό. Για το λόγο αυτό στο mail της Ένωσης θα θέλαμε από κάθε περιοχή να συστήσετε ομάδες από μόνοι σας ώστε να σας επισκεφθούμε και στην συνέχεια να στελεχώσετε τα γραφεία του κάθε νομού.
Η πρόσκληση αυτή αφορά τον καθένα από εσάς, περιμένουμε την συμμετοχή
σας.
Ήρθε η ώρα για την Ελλάδα, ήρθε η ώρα των Ελλήνων για το μεγάλο όνειρο
που θα γίνει πραγματικότητα αν το προσπαθήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου